Bilete AFRO & Scrooge Owens live @ Quantic - 12 apr - Quantic - iaBilet.ro

AFRO & Scrooge Owens live @ Quantic

Quantic, București
Vi, 12 apr

A-F-R-O, un emcee de doar 21 de ani, a reusit ca intr-o perioada foarte scurta de timp sa colaboreze cu legende precum DJ Premier, Erick Sermon, Pete Rock, Marco Polo, Pharaohe Monch, Gift of Gab (Blackalicious) si mentorul sau, R.A. The Rugged Man. Artistul are un E.P. produs in totalitate de Marco Polo si in prezent lucreaza la urmatoarele doua proiecte, albumul sau personal si un proiect intitulat AFRODOOM, compus din A-F-R-O si MF DOOM.

Ascensiunea rapida a emcee-ului vine ca urmare a sustinerii pe care a primit-o in urma castigarii concursului "Definition of a rap flow", organizat de R.A. The Rugged Man in anul 2014, concurs unde au participat foarte multe talente din HipHop-ul international, printre care si Token. Juriul a fost compus din Vinnie Paz, Talib Kweli, Jean Grae, Murs, Twiztid, Rittz, Tonedeff, Locksmith si R.A.

Scrooge Owens, un emcee mai putin cunoscut pe plan international in ciuda activitatii sale din anii '90, a colaborat cu artisti cunoscuti precum Mr. Cheeks (Lost Boyz) si A-F-R-O. De asemenea, a contribuit la cariera unor artisti precum Jadakiss, Craig G., Smif-N-Wessun si Royal Flush. Poate cea mai interesanta colaborare pentru noi este cea pe care o are cu producatorul roman SEZ, pe piesa recent lansata intitulata "Caution". Cei doi urmeaza sa lanseze un EP impreuna cu ocazia concertului din Bucuresti. 

Ambii artisti asteapta cu nerabdare oportunitatea de a sustine din nou un concert impreuna, ultimul show A-F-R-O & Scrooge Owens avand loc in anul 2017.

Va asteptam la concert!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.