Bilete ANDRA AIEVEA TOUR la Craiova - 24 nov '18, ora 19:30 - Sala Polivalenta - iaBilet.ro

ANDRA AIEVEA TOUR la Craiova

Sâ, 24 nov '18, ora 19:30

AIEVEA a ajuns în fața a zeci de mii de români. Andra a dus showul pe scene din întreaga țară și nu numai. Ultimul spectacol din serie va fi la Craiova, la Sala Polivalentă, pe 24 noiembrie, după ce deja a fost urmărit și aplaudat la Bacău, Galați, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț, Târgu-Jiu și, pentru românii din diaspora, la Londra.

Cea mai iubită artistă din România și totodată favorita absolută a diasporei a dus atmosfera de la AIEVEA în capitala Marii Britanii, pe Arena O2, iar biletele au fost epuizate imediat ce s-au pus în vânzare.

Superproducția AIEVEA a dat tonul în muzica românească în 2018

Prima oară Aievea s-a văzut și s-a auzit la București, în februarie. Ca o minune, timp de trei zile, toate sold-out, în Sala arhiplină a Palatului s-au auzit cele mai iubite piese ale artistei care a dansat, a trecut prin mai multe genuri muzicale, iar la un moment dat a cântat și la tobe! Spectatorii au fost fascinați de  AIEVEA, un regal artistic din toate punctele de vedere.

Andra a reușit performanța de a cânta live impecabil timp de 2 ore si 15  minute în fiecare seară, show-ul total, cu momente de dans și discursuri depășind două ore si jumatate. A fost un efort vocal deosebit pentru care ea s-a pregătit intens, dar si cu pauze vocale si odihna.  Andra a trecut astfel cu brio un test al versatilității și talentului, cântând stiluri muzicale diverse, de la pop, la rock, latino, muzică lăutărească, dar și muzică ușoară românească, un gen care a fost apreciat mai ales de nostalgicii din sală.

Recordurile Andrei, cea mai iubită din România

Cu AIEVEA, Andra a reușit o imensă performanță al doilea an la rând. Ea a umplut până la refuz Sala Palatului și a ținut trei spectacole superbe cu casa închisă. AIEVEA este încă un super succes în palmaresul ei impresionant: în septembrie anul acesta, ea a susținut și spectacolul TRADIȚIONAL, alte 3 zile de show cu zeci de piese reorchestrate și mulți invitați. Andra are o carieră muzicală de 18 ani și a lansat până acum 13 albume, pe cel din urmă chiar la primul ei spectacol de la Sala Palatului, în 2017.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 
 
Evenimentul s-a încheiat.

Oferta limitata