Bilete Ateliere de vacanta Robotica si constructii cu piese Lego - 11 ian - Centrul educational Yaya Learn&Play - iaBilet.ro

Ateliere de vacanta Robotica si constructii cu piese Lego

Vi, 11 ian

Clasele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese LEGO și știința.

Cursurile constau în diverse proiecte de construcție roboți folosind piese LEGO specifice fiecărei vârste ce folosesc elemente din matematică, fizică, mecanică, robotică, programare de bază . La fiecare ședință se construiesc roboți noi din piese LEGO® care apoi prind viață cu ajutorul tehnologiei.
Cursurile vor avea loc  în Vacanța de iarnă Săptămâna 7-11 ianuarie 2019 de luni până vineri pe grupe de vârstă iar participarea se face DOAR pe bază de INSCRIERE .Vor putea participa și copiii vorbitori de limba maghiară, se asigură traducerea.

Atelierul de introducere in robotica WeDo 2.0  pentru copii cu vârsta între 6 – 9 ani costă  370 lei copil/săptămână (2 ore pe zi, 5 zile, in total 10 ore de curs) ,se vor forma 2 grupe ,14 copii/grupă

 Grupa I de la ora 9-11 (14 locuri) sau Grupa II de la ora 11 30 -13 30 (14 locuri)

Atelierul de Robotica Mindstorm EV3 pentru copii cu vârsta între 10 - 14 anicostă 460 lei/copil/săptămână (3 ore pe zi, 5 zile, in total 15 ore) o grupa de 12 copii de la ora 17 00 -20 00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.