Bilete BT Live Presents Urma at /FORM SPACE - 31 mar - /FORM SPACE - iaBilet.ro

BT Live Presents Urma at /FORM SPACE

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Sâ, 31 mar

Pe 31 martie ne revedem cu prietenii noștri de la URMA, una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului românesc. Cei care iubesc și nu lasă revin la /FORM SPACE cu un show ce sintetizează experiența celor 15 ani de activitate și anticipează lansarea unui nou album, intitulat ''inima!ism''.

BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii româneşti. Banca Transilvania suține spiritul artistic, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.