Bilete Cascade de ras la mare cu actrita Doina Ghitescu si solista Alina Ionescu - 16 aug, ora 18:00 - Teatrul De Vara Jean Constantin - iaBilet.ro

Cascade de ras la mare cu actrita Doina Ghitescu si solista Alina Ionescu

Teatrul De Vara Jean Constantin, Techirghiol (Constanța)
Vi, 16 aug, ora 18:00

Teatrul Casino prezintă spectacolul umoristico-muzical: „CASCADE DE RÂS LA MARE CU ACTRIŢA DOINA GHIŢESCU ŞI SOLISTA ALINA IONESCU”

Texte şi regie: Doina Ghiţescu
 
Producţia: Valeria Ioniţă
 
Asistent producţie: Vlad Lungu
 
Selecţie muzicală: Alina Ionescu
 
Gen: comedie/muzical
Durata: 1 h 30 min
 
Actriţa Doina Ghiţescu va delecta spectatorii cu un one-woman show de comedie care va conţine glume, poante, voie bună şi antren, iar solista Alina Ionescu vă va încânta cu hituri impresionante, toate acestea într-un spectacol pentru toate vârstele.
Într-o lume în care buna dispoziţie este din ce în ce mai rară, din cauza stresului şi a problemelor, ne dorim ca prin umor de calitate şi muzică bună să aducem spectatorilor un plus de culoare şi optimism.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Evenimentul s-a încheiat.