Bilete Cesar Millan Live - Once Upon a Dog - 1 apr, ora 20:00 - Sala Palatului - iaBilet.ro

Cesar Millan Live - Once Upon a Dog

Sala Palatului, București
Du, 1 apr, ora 20:00

Dragii nostri, Din cauza unor conflicte de ultim moment in programul lui Cesar Millan, showul sau de la Bucuresti de pe 1 aprilie se anuleaza. Cesar regreta ca rateaza oportunitatea sa se intalneasca cu fanii sai din Romania si abia asteapta sa va revada cand programul ii va permite. Toti cumparatorii de bilete de pe iabilet.ro care au platit prin card, paypal, orange sau vodafone vor fi rambursati automat cu sumele platite pe bilete fara a fi nevoie sa faca absolut nimic. Procesul este automat si poate dura pana la 14 zile. Cumparatorii de bilete prin OP, cu plata ramburs sau din puncte fizice vor fi contactati de catre iabilet.ro pe email pentru a le oferi date bancare pentru transferul sumelor in maxim 14 zile. Cumparatorii de bilete din retelele Eventim, bilete.ro, entertix sau de la Sala Palatului, sunt sfatuiti sa isi recupereze banii din punctele de unde le-au achizitonat. Multumim pentru intelegere si speram sa ne revedem cu Cesar curand!

De-a lungul carierei sale a primit numeorase premii iar seria "Dog Whisperer with Cesar Millan" a fost nominalizata de 3 ori la Premiile Emmy. Show-ul a fost produs din pana in 2012 si a fost difuzat in peste 80 de tari din lume. De asemenea, cartile lui Millan sunt valabile in 14 tari iar pana acum au fost vandute peste 2 milioane de copii. Impreuna cu Illusion Millan, fosta lui sotie, au infiintat Fundatia Millan, care in prezent poarta numele Proiectul CesarMillan PACK. Fundatia a fost infiintata pentru a acorda sprijin financiar adaposturilor si organizatiilor care se ocupa cu salvarea, reabilitarea si reamplasarea animalelor abuzate sau abandonate.

Desi tehnicile celebrului antrenor sunt des criticate, acesta a reusit sa imbunatateasca sanatatea cainilor cu care a lucrat, a eliminat agresivitatea acestora si a adus armonie intre ei si stapanii lor. Show-ul "Cesar Millan LIVE Once Upon a Dog Tour 2018" va fi cel mai interesant si emotionant show din cariera acestuia.

Este un show pentru toate varstele care va include sfaturi, clipuri, imagini din arhiva personala a antrenorului si amuzament.

Accentul va fi pus, asa cum era de asteptat, pe comportamentul celui mai bun prieten al omului. Evenimentul va fi dublat si in limba română de catre un traducator profesionist.

In cadrul acestui eveniment vom invata cum sa avem grija in mod corect de cainii nostri, cum sa le satisfacem nevoile, cum sa cladim o relatie bazata pe incredere si respect sau tehnici prin care sa prevenim comportamentul agresiv al acestora.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acestea costa:

- Presale -  Cat A 289 lei, Cat B 219 lei, Cat C 169 lei, Cat D 94 lei
- Presale 1 -   Cat A 300 lei, Cat B 239 lei, Cat C 175 lei, Cat D 105 lei
- Presale 2 -  Cat A 320 lei, Cat B 250 lei, Cat C 185 lei, Cat D 120 lei
- La intrare - Cat A 350 lei, Cat B 280 lei, Cat C 190 lei, Cat D 130 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara

 

 

Evenimentul s-a încheiat.