Bilete Cheile Tisitei in amurg de toamna - 10 nov '18 - Cheile Tisitei - iaBilet.ro

Cheile Tisitei in amurg de toamna

Cheile Tisitei, Lepșa (Vrancea)
Sâ, 10 nov '18

Nu putem rezista la chemarea toamnei, si luam Romania in lung si in lat. Cheile Tisitei sunt in Muntii Vrancei, la o aruncatura de bat de 4-5 ore de Bucuresti. Aici culorile se dau in spectacol mai tarziu decat in sudul tarii, asa ca inceputul lui noiembrie e numai bun. Iti propunem asadar o drumetie de 5-6 ore in centrul Moldovei, tocmai la Lepsa. Lasa Bucurestiul si hai la o plimbare relaxanta in natura ;).

Iti propunem asadar o drumetie de 5-6 ore in centrul Moldovei, tocmai la Lepsa. Lasa Bucurestiul si hai la o plimbare relaxanta in natura ;).

La ora 6 ne vedem la Autocarul Bucuriei la Hotel Horoscop din Piata Unirii. Vom urma vestitul E 85 spre Buzau, iar dupa Focsani facem stanga spre Lepsa pe Valea Putnei.
Toamna se da in spectacol inainte de a ajunge in rezervatie. Putem sa ne bucuram astfel in voie de liniste, de lumina soarelui, de culori, de aerul curat, foarte curat, de susurul apei si de oamenii frumosi de langa noi. Traseul este mai mult o plimbare, traverseaza de pe un pod pe altul, trece printr-un tunel mare si alte 2 portaluri. Asadar nu uitati acasa sursele de lumina (lanterne, frontale).
Covorul de frunze fosneste sub bocanci si te imbie sa iei un pumn de frunze in maini si sa il arunci cu bucurie in sus. Suficient pentru a te incarca cu energie pentru o noua saptamana in Bucuresti. Toamna draga, ce bine ca ne faci trecerea atat de frumos spre iarna!
Traseul dureaza aproximativ 6 ore, este in circuit, si cuprinde multe pauze de fotografii.

Echipament necesar drumetiei:
Bocanci 3 sezoane Participarea la această excursie este condiționată de echiparea participanților cu încălțăminte pentru drumeție, de 3 sezoane (acoperă glezna, oferă stabilitate și confort ridicat în deplasare). Mai multe informații despre încălțămintea potrivită găsești aici
Rucsac de tura
Pantaloni lungi (lejeri)
2 tricouri tehnice (uscare rapidă)
O bluză de corp
Polar
Pălărie/șapcă/caciula
Geacă impermeabilă (toamna)
Ochelari de soare
Medicamente personale
Trusă prim-ajutor minimă
Cremă de soare
2L apă
Mâncare (sandwich-uri, dulciuri, fructe) pentru traseu de 6 ore

Tariful excursiei este de 140 de lei si include:
-transport cu autocarul pe traseul propus
-ghid pe toata durata traseului

Nu sunt incluse:
-cheltuieli personale & mese
-taxa vizitare Cheile Tisitei
-loc preferential in autocar 10 euro

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati: contact@oxigentour.ro / 0771.465.864

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pachetul se achita integral pana la data de 25 octombrie.

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.
Prin achizitionarea acestei excursii sunteti de acors cu termii si conditiile contractului cadru Oxigen Tour: https://www.oxigentour.ro/contract-cadru-oxigen
Pentru anulari si penalizari va rugam sa consultati contractul cadru Oxigen: https://www.oxigentour.ro/contract-cadru-oxigen

Evenimentul s-a încheiat.