Cluj-Napoca: Professional workshops for chefs III
Clubul Gastronomic Transilvan , Cluj-Napoca
Miercuri, 26 februarie '20, ora 18:00
Cluj Chefs Community sau pe românește Comunitatea bucătarilor din Cluj este un proiect care își propune o serie de ateliere, eventuri și întâlniri cu scopul de a educa, coagula și dezvolta comunitatea bucătarilor din Cluj.
Atelierele sunt dedicate profesioniștilor din comunitatea bucătarilor și vor fi susținute de colegi de breaslă și de profesioniști din domeniile adiacente industriei. Al treilea nostru atelier o să fie susținut de un inginer piscicultor, Călin Lațiu, care se autocaracterizează astfel : Mă numesc Lațiu Călin sunt inginer piscicultor și doctorand la USAMV Cluj-Napoca. Activitatățile mele profesionale dar și cele din timpul liber gravitează în jurul Ihtiologiei, adică în jurul peștilor. Particip cu mare plăcere la evenimente care tratează probleme legate de ecosisteme acvatice, diversitate și sustenabilitate. Vorbesc cu pasiune despre pești ori de câte ori se ivește ocazia. Consider evenimentele inter-disciplinare extrem de necesare și de eficiente. Mă bucur când întâlnesc oameni care se formează profesional, iar asta mă ajută și pe să fac același lucru. Vă așteptăm cu drag la atelierele noastre.
Prețul biletului pentru atelier este de 125 de lei per persoană.
Programul evenimentului:
18-18:30 Întâlnire și socializare
18:30-19:00 Degustare vin și prezentarea atelierului
19:00-21:00 Desfășurarea atelierului și servirea mesei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.