Bilete Concert caritabil: Alaturi de tine, Vintila Mihailescu - The Mono Jacks / Safari Sky - 14 aug, ora 23:00 - Papa la Șoni - iaBilet.ro

Concert caritabil: Alaturi de tine, Vintila Mihailescu -The Mono Jacks / Safari Sky

Papa la Șoni , Vama Veche
Mi, 14 aug, ora 23:00

Vintilă Mihăilescu este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi profesori şi autori din ţara noastră, care a pregătit cu multă răbdare şi dăruire numeroase generaţii de sociologi şi antropologi, a susţinut numeroase conferinţe, a publicat cărţi valoroase şi a scris sute de articole pe teme actuale ale societăţii româneşti, oferind o analiză lucidă şi necesară a realităţilor locale în context european.

Vintilă Mihăilescu este un adevărat model pentru toţi românii care vor să schimbe lucrurile în bine în lumea în care trăim, un mentor şi un întelept de care avem toţi nevoie.
. Profesorul Vintilă Mihăilescu a fost diagnosticat în Septembrie 2018 cu Leucemie Acută Mieloblastică, un tip de cancer agresiv al sângelui. Transplantul este singura șansă de supraviețuire și se poate face în Franța. Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul sunt de minimum 250.000 Euro. 

Miercuri, 14 august de la orele 23:00 in fata voastră vor fi The Mono Jacks precedati de trupa Safai Sky.

Pretul biletului este de 50 lei si se poate procura din reteaua Iabilet.ro sau de la intrare in ziua concertului.

Toate donațiile dvs. vor fi direcționate către familia domnului Vintila Mihăilescu. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Evenimentul s-a încheiat.