Bilete Concert #dinBasarabia - Alternosfera, Gândul Mâței și Via Dacă - 29 mar, ora 18:30 - Arenele Romane - iaBilet.ro

Concert #dinBasarabia - Alternosfera, Gândul Mâței și Via Dacă

Arenele Romane, București
Vi, 29 mar, ora 18:30

Alternosfera revine la tradiționalul Concert #dinBasarabia, pe 29 martie, alături de Gândul Mâței și Via Dacă. Pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul se va desfășura la Arenele Romane din București, cu prilejul zilei Unirii Basarabiei cu România.

Evenimentul este organizat de dinbasarabia.ro, cu sprijinul Institutului Cultural Român și Institutului Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni. Recomandat de Radio Guerrilla.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua Iabilet, cu următoarele preţuri:
EarlyBird (primele 300):
55 lei – Normal Circle;
80 lei – Golden Circle.
Presale:
75 lei – Normal Circle;
100 lei – Golden Circle.
În ziua evenimentului și la intrare:
95 lei – Normal Circle;
120 lei – Golden Circle.

Prețurile biletelor includ toate taxele și comisioanele.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in țară

Evenimentul s-a încheiat.