Bilete Concert Grimus la Acaju - 19 apr, ora 21:00 - Acaju Cafe - iaBilet.ro
Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Grimus la Acaju

Vi, 19 apr, ora 21:00

Pe 19 aprilie clujenii de la Grimus cântă la Acaju (str. Anastasie Fatu, nr 2A, Iasi) începând cu ora 21:00. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și în reteaua iabilet si costa 30 de lei in avans si 40 de lei în seara concertului la intrare.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Grimus- Albatross

https://www.youtube.com/watch?v=NTqgzIaJvzU

 

Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

https://www.facebook.com/grimusworld/

https://www.youtube.com/channel/UCOcgk8K_i_LJ3k_-GM8YaQg

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.