Bilete Concert Holograf - 7 dec '18, ora 19:00 - Teatrul de Vara Radu Beligan - iaBilet.ro

Concert Holograf

Vi, 7 dec '18, ora 19:00

HOLOGRAF, cea mai iubită trupă din România, pregătește un spectacol de excepție, care încununează cei 40 de ani de activitate, în care a strâns 126 de melodii în 25 de materiale discografice.

Te așteptăm vineri, 7 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul de Vară “Radu Beligan” din Bacău să asculți piese precum „Ochii tai”, „Cât de departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Esti așa frumoasă”, “Ți-am dat un inel”, “Banii vorbesc” sau „Dragostea mea” care vor stârni cu siguranță emoție și multe nostalgii.

În 1978 Mihai Pocorschi, Eugen Sonia, Boris Petrof, Cristian Lesciuc și Ștefan Rădulescu au fost muzicienii care au reprezentat primul “nucleu” al HOLOGRAF-ului. La scurt timp dupa aceea, în 1979, au fost cooptați doi membri noi: Edi Petroșel (tobe) și Tino Furtună (clape).

În 1983, trei dintre membri fondatori (Mihai Pocorschi, Edi Petroșel și Tino Furtună) împreună cu doi muzicieni din Craiova (Gabriel Cotabiță și Nicky Temistocle) lansează albumul de debut, intitulat “Holograf 1”.

Anul 1986 deschide drumul spre o carieră reală. Apar noi membri, ajungându-se la formula: Edi Petroșel, Tino Furtună, Dan Bittman, Ion Olteanu și Marti Popescu. În această componență este imprimat următorul album, “Holograf 2”, lansat în 1987. Tot atunci Marti Popescu este înlocuit de Iulian Vrabete și lucrurile vor rămâne neschimbate în urmatorii ani.

După cei 40 de ani de activitate, celebra trupă își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și IulianVrabete (bas).

Info la: 0744.11.44.04 ; www.bacauevent.ro ; facebook.com/bacauevent

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Evenimentul s-a încheiat.