Bilete Concert Jurjak - 20 aug, ora 19:00 - Gradina Urbana - iaBilet.ro
Concert Jurjak

Concert Jurjak

Gradina Urbana, București
Jo, 20 aug, ora 19:00

Pe 20 August vom petrece după chipul și asemănarea noastră!

Timpul oamenilor în Grădina Edenului a expirat.

Sătui de control și cu o energie covârșitoare, oamenii au venit pe pământ dorind să creeze un loc numit #GrădinaUrbană.
 
A venit momentul să dăm frâu liber energiei și s-o ardem exact așa cum vrem noi! Fără rețineri, fără idei preconcepute sau cuvinte sofisticate!
 
Vă așteptăm joi, 20 #august, în #GrădinaUrbană să facem cunoștință pe muzica lui Mr. Jurjak
 
Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Mr. Jurjak (George Petroșel) a lansat în toamna lui 2018 al doilea album de studio. Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se găsesc influențe blues, electro, rock și folk - bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie care l-a consacrat încă de la primul disc.
 
Joi | 20 August | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului Intercontinental)
Bilet pre-sale, primele 50 de bilete: 40 Lei | Restul de 100 de bilete disponibile: 55 Lei
Rezervări: 0762733224
 
Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 23:00, conform noilor reglementări!
 
#Informatii
 
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile. Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet. Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
 Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
 Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.
Evenimentul s-a încheiat.