Bilete Conferinta: Tulburarea obsesiv-compulsiva - 15 iun, ora 09:00 - World Trade Center - iaBilet.ro

Conferinta: Tulburarea obsesiv-compulsiva

Sâ, 15 iun, ora 09:00

CSPC (Centrul pentru Studii de Psihoterapie Cognitivă) împreună cu ARTCC (Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă) și SITCC (Societatea Italiană de Terapie Cognitiv Comportamentală) vă invită la seminarul "TCC și tulburarea obsesiv-compulsivă. Modele și intervenții evidence-based", realizat cu susținerea asociației European Association for Behavioural and Cognitive Therapies.

Acest eveniment este primul dintr-o serie de cinci seminare deschise tuturor profesioniștilor sănătății mentale, fiecare dedicat unei tulburări specifice.

Evenimentul va avea loc pe data de 15 iunie 2019, la World Trade Center, Sala New York, București, între orele 9 și 18.

PENTRU A PRIMI CREDITE COPSI (eveniment în curs de acreditare, 10 credite), DUPĂ ACHIZIȚIONAREA BILETULUI, ESTE NECESARĂ ÎNSCRIEREA PE SITE-UL CSPC.RO.

Dr. REUVEN DAR, Profesor la Universitatea din Tel-Aviv și Dr. Olga Luppino, formator al Școlii de Psihoterapie Cognitivă din Roma ilustra participanților modul în care poate fi înțeleasă tulburarea obsesiv-compulsivă dintr-o perspectivă cognitiv-comportamentală, pentru a arăta apoi cum modelele teoretice prezentate se traduc în strategii și instrumente specifice de tratament CBT.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.