Bilete D-L Goe | Seara ca'n Bucurestii vechi - 19 apr, ora 19:00 - The Ace - iaBilet.ro

D-L Goe | Seara ca'n Bucurestii vechi

The Ace, București
Vi, 19 apr, ora 19:00

Formaţia D-L Goe (Andrei-Colorian, Migudel, Bimus şi Dani) s-a lansat în Micul Paris în primăvara lui 2017. Ulterior trupa a fost întregită de Șerban Balaban și Horea Suciu.

Fac show vocal, la chitară, bas, percuţie şi clape, iar stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues şi gipsy-jazz.
După decenii de captivitate între coperţile de carte, personajul lui Caragiale a crescut, a făcut o nebunie şi a sărit din nuvela în Bucureştiul lui 2018, fix la o casă de marcat dintr-un Mega Image. Aşa ar putea începe povestea trupei D-L GOE. Adevărul e că realitatea nu e foarte departe.

Pentru 2018, băieţii au lansat albumul concept “Tineri, Sâmbăta, Duminica”, povestea oricărui tânăr de azi.
Tema albumului concept este idila dintre domnul Goe, acum un tânăr care a crescut şi lucrează la Mega Image şi Aida, o faţă de la coadă. Goe se îndrăgosteşte, o ia de mână şi hotărăsc împreună să fugă în lume cu primul tren. Ascultat în căşti, albumul te va duce cu gândul la teatrul radiofonic de altă dată, dar în acorduri, mesaje și limbaje de azi.

Album "Tineri, Sâmbătă, Duminică":
https://open.spotify.com/album/2T0d3fR0HVzDQqH8Y29gUy

Suport artist: 25 Lei
Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)

Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva
Lipscani 78 - Centrul vechi

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.