Bilete Don Quixote - Royal Ballet - 24 feb, ora 16:00 - Happy Cinema - iaBilet.ro

Don Quixote - Royal Ballet

Happy Cinema, București
Du, 24 feb, ora 16:00

Spectacol de balet în trei acte. Povestea scrisă de Miguel de Cervantes Saavedra a inspirat nenumărate interpretări artistice.

Don Quixote este un spectacol vesel de balet despre întâmplările personajului din La Mancha, alături de fidelul său scutier Sancho Panza. Coregraful spectacolului este Carlos Acosta, care a ales un ton exuberant și pasionant, în acord cu spiritul acestei lumi din imaginația lui Cervantes. Solar, șarmant și emoționant, Don Quixote este un spectacol optimist, dublat de o excelentă tehnică a baletului.

Durată aproximativă: 2 ore și 45 minute, cu o pauză

Echipa
Coregraf: Carlos Acosta
Muzică: Ludwig Minkus
Orchestrat de: Martin Yates

Prețul unui bilet este 39 de lei achiziționat online sau 49 de lei la casa de bilete Happy Cinema.
Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)
Trailer: https://youtu.be/pHPh038nzYk

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.