Bilete Drive In: Concert Jurjak - 2 iul '20, ora 20:00 - Event Park Snagov - Lagoo Snagov - iaBilet.ro
Drive In: Concert Jurjak

Drive In: Concert Jurjak

Jo, 2 iul '20, ora 20:00

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a lansat în toamna lui 2018 al doilea album de studio.

Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se găsesc influențe blues, electro, rock și folk - bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie care l-a consacrat încă de la primul disc.

Anul trecut, Jurjak a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului ``Planeta Petrila``, piesă care apare și pe noul album cu titlul ``Imnul Minerilor``.

„Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-Gula și Confusion, prima trupă de hip-hop live din România. Am absolvit Dreptul însă mi-am dat seama că nu aș putea să practic această profesie pentru că nu mi se potrivește. În urma unei călătorii peste ocean, am citit multă poezie și am început să scriu versuri. Așa mi-am descoperit latura creativă și am decis să mă înscriu la Facultatea de Film. Având ritmul în sânge și ureche muzicală, cu o chitară, o clapă și câteva noțiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete.” – Jurjak

 

Distributie: 

George Petrosel (voce) 

Dan Minel Stoica (chitara, clape) 

Daniel Olteanu (tobe) 

Narcis Axinte (bass)

 

Discografie : 

2018 – Blues Berry (CD) 

2016 – Lemon Blues (CD) 

 

Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.

În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.

Evenimentul s-a încheiat.