Bilete Edward C & Band - 18 ian, ora 21:00 - The Pub - Universitatii - iaBilet.ro

Edward C & Band

Vi, 18 ian, ora 21:00

Weekend-ul începe cu un concert electrizant, spre deliciul tuturor pasionaților de muzica live, la The Pub - Universitatii - Km 0 al distracției între prieteni!

Edward C va așteaptă  alături de trupa sa pentru încă un show nebun la The Pub - Universitatii.

 #HaiLaThePUB! Ți-am pregătit un spectacol muzical care-o să-ți ajungă direct la inimă!

 Ia-ți cu tine toți prietenii și cheful de distracție și hai să dăm tonul unei petreceri de neuitat în cea mai nouă locație de Live din centrul Bucureștiului!

 Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta  9, alături de Eduard Cotoara și bandul său.

 Sprijinind artiștii și muzica live, vei primi din partea casei o bere un shot sau un soft din partea noastră.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.