Bilete ELVIS PRESLEY’S – ’68 COMEBACK SPECIAL - 16 aug '18, ora 19:00 - Happy Cinema - iaBilet.ro

ELVIS PRESLEY’S – ’68 COMEBACK SPECIAL

Happy Cinema, București
Jo, 16 aug '18, ora 19:00

Regizat și produs de Steve Binder, care a realizat numeroase emisiuni și documentare TV despre artiști consacrați ai culturii americane, Elvis’68 Comeback Special este atât un omagiu, cât și un documentar al unei epoci într-atât de iubite încât să ne aducem aminte de ea și în prezent.

Concertul Elvis’68 Comeback Special a fost difuzat inițial, în direct, pe 3 decembrie 1968 pe postul de televiziune NBC. Acesta a marcat revenirea lui Elvis Presley pe scenă, după o lungă absență de șapte ani. Este perioada în care Elvis a pionierat performance-ul live de tip Unplugged, revenind la finele anului 1969 în fruntea clasamentelor internaționale. Cinzeci de ani mai târziu, concertul este rulează pe marile ecrane.

Acest film concert este difuzat în limba originală, fără subtitrări.
Link trailer: https://youtu.be/jlkWTouOb70

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.