Bilete Fabrik Noise w/ Mihigh, K!d Chris, Paul K - 11 mai - Hala Fix - iaBilet.ro
Exclusiv pe iabilet.ro

Fabrik Noise w/ Mihigh, K!d Chris, Paul K

Hala Fix, Iași
Sâ, 11 mai

Intr-o atmosfera de sarbatoare, Fabrik Noise organizeaza o editie aniversara de trei ani de la inceperea proiectului. Un weekend plin pentru toti calatorii ce ne vor pasi pragul la Hala Fix din Iasi, pe Str. Bucium, nr. 34

 Pentru a aduna energia zilei de 11 mai si a o transpune in cadrul evenimentului, suntem fericiti sa ii avem din nou pe  Mihigh si Paul K in Iasi, iar de aceasta data vor veni impreuna si cu  Kid Chriss, care va performa pentru prima data la noi in oras. 
        Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală măsură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice.
        Kid Chriss este cunoscut pentru tranzitiile fine pe care le creeaza intre diferite stari de spirit si sentimente. Acesta are un mod unic de a se juca cu publicul, iar selectia muzicala pe care o face este foarte riguroasa. Daca exista scurtaturi spre fericire si voie buna, muzica lui Kid Chriss este cu siguranta una dintre ele.
        Paul K, artist care urmeaza principiile muzicii complexe cu influente puternice din toate genurile definitorii. Muzica pe care o propune Paul mereu livreaza un vibe pozitiv si intotdeauna a cautat sa impartaseasca pasiunea lui pentru muzica electronica cu publicul, realizand o experienta unica. 
       Evenimentul va debuta cu creatiile muzicale ale lui Dilema si Hipp, doi artisti locali din Iasi dar foarte expresivi ce vor asigura warmup-ul.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.