Bilete Generatia Tech: Learn to Code 1 (Programare pentru începători) - 16 iul '20 - 14 aug '20 - Romania - iaBilet.ro
Generatia Tech: Learn to Code 1 (Programare pentru începători)

Generatia Tech: Learn to Code 1 (Programare pentru începători)

Romania, Romania
16 iul '20 - 14 aug '20

Învață un skill nou digital anul acesta și fă-ți debutul într-o carieră tech! Fă-ți intrarea într-o carieră tech și învăță programare în cadrul cursului Generația Tech: Learn to Code 1.

Înveți să construiești site-uri web cu tehnologii HTML, CSS sau WordPress și te specializezi în construirea de website-uri, formulare statice și alte materiale de web și vânzare online, într-un proiect concret pe care sa îl adaugi în portofoliu. Totul în 3 ½ luni, cu o investiție de minim 4 ore/ săptămână, după un program flexibil.

Structura cursului îți va menține alert interesul, astfel că înveți făcând și dezvolți direct skill-uri practice. Înveți totul lucrând direct pe microproiecte ”în producție”, sub supervizarea mentorilor și cu ajutorul comunității de exploreri. La finalul programului vei dobândi atât un set de skilluri tehnice cât și experiență practică datorită microproiectelor care simulează workflow-ul unui proiect real din companiile de profil IT. Te vom ajuta de asemenea să îți construiești un portofoliu și un CV potrivite pentru a aplica la joburi precum Web Developer, PHP Developer, Frontend Developer, QA/Web Tester și altele.

Procesul de învățare include:

Teme individuale săptămânale
Întâlniri online cu mentorul și echipa
Proiecte practice (60% din activitatea de program).

Structura track-ului Learn to Code 1 este:

Onboarding & warm-up // 2 săptămâni:

Intro în web și Wordpress, VCSO, Local by Flywheel

Micropractică și teorie // 4 săptămâni:
Hello World WP - creare de pagini, postări pe blog, schimbarea logo-ului, prima pagină cu noțiuni de bază HTML și CSS, prima pagină statică bootstrap, bootstrap static LP

Proiecte de echipă, practică avansată // 6 săptămâni:

Crearea unei teme WordPress,
Integrarea bootstrap static LP în tema WP,
Introducere în php, construirea de Headere & Footere dinamice,
Construirea unui homepage dinamic cu pluginuri WP,
Dezvoltarea de pagini adiționale: blog posts, pagini 404, pagini de căutare.
Evaluarea finală // 3 săptămâni: proiectul final de evaluare.

Cursul Generatia Tech: Learn to Code 1 este deschis începătorilor de toate vârstele care nu au experiență în programare - elevi, absolvenți, profesioniști - care vor să învețe să administreze un website și ce înseamnă dezvoltare web. Cursul are un format intensiv și accelerat, centrat 100% pe practică ghidată de mentori și un parcurs tip gamification. Participanții trebuie să dispună de un calculator/ laptop cu permisiuni de admin, pe care își vor instala pe parcursul programului, împreună cu mentorii, tehnologii necesare la track, de tipul Google Meet, Local by Flywheel, VSCode, Chrome browser.

Digital Skills este una din cele 3 specializări de anul acesta din Programul Digital Nation Generația Tech ce se aliniază la trendul global de re-definire a competențelor de bază în IT & digital, alături de
Digital Skills - pentru cei care doresc să învețe și să se familiarizeze cu instrumentele esențiale pentru un job sau un business digital și lucru la distanță
Learn to Code 2 - pentru care au deja un background de bază în programare dar vor să poată dezvolta proiecte complexe, fie în companii tech, fie în cadrul propriilor startup-uri.


***
Digital Nation lucrează de peste 7 ani la digitalizarea forței de muncă românești. Eforturile organizației se îndreaptă către toate categoriile de public dornice de specializare sau reconversie în zona digitală. În aprilie-mai, 15% din profesorii din România s-au înscris la programul de formare în predarea online demarat de Digital Nation, iar pentru 2020 organizația și-a propus formarea unei noi serii de specialiști care se vor alătura comunității celor 40.000+ de tineri, profesioniști, antreprenori și afaceri reunite deja în comunitatea Digital Nation, prin programe precum Generatia Tech, IMM in Online și Profesor in Online.

Evenimentul s-a încheiat.