Bilete Grande Rio Band | Seara de muzica si gustari braziliene - 15 mar, ora 19:00 - The Ace - iaBilet.ro

Grande Rio Band | Seara de muzica si gustari braziliene

The Ace, București
Vi, 15 mar, ora 19:00

“Orice proiect pornește de la o poveste! O poveste care a început în 2018, nu cu ”a fost odată ca niciodată”, ci cu ”era uma vez” (varianta în portugheză), căci popularele samba sau bossa – nova sunt îmbinate în mintea și în ”faptele” artistice ale formulei Grande Rio.

Este un line-up alcătuit din absolvenți sau studenți ai Universității Naționale de Muzică, din București (Emilia Gheorghe - voce, Marta Popovici – voce, Sergiu Chirileasa – pian,Bogdan Tănase – chitara, Vincențiu Mantu - flaut/saxofon, Radu Vălean - contrabas, Adrian Șerban – baterie), care propun o reformulare a culturii urbane braziliene. Motivul este limpede, o mai bună înțelege din partea melomanilor, a reverberațiilor internaținale pe care samba sau bossa – nova le-au produs decenii la rând.

Pe de altă parte, introspecția sonoră a trupei Grande Rio este o debarasare de mimetismul consumerismului muzical actual, artiștii încercând să arate publicului că jazz-ul brazilian s-a clădit în timp din mirosurile cauciucului natural şi al cafelei, eternele „muze agore” pentru muzicienii – literaţi copii, adolescenţi, adulţi sau bătrâni. Sunt cinci secole de primenire a acestei poveşti sonore rezumate şi comprimate în proiectul Grande Rio, cu o mobilitate stilistică accentuată și de tradiționalele choro, forro sau frevo, nelipsite din creațiile lui Antonio Carlos Jobim, Chico Buarque, Sergio Mendes, Ary Barroso, Geraldo Pereira sau Marcos Valle.

Este o poveste seducătoare ce se poate plia într-o gamă larga de evenimente (gen festivaluri), stagiuni sau seturi de concerte organizate în cluburi, baruri sau alte spații noncomformiste.”

Cristian Rădoi Marica
Radio Romania Cultural

Suport artist: Presale: 35 Lei | Door: 50 Lei

Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)

Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva
Lipscani 78 - Centrul vechi

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.