Bilete Julie Mayaya – Concert de Valentine’s Day la The PUB - 14 feb, ora 21:00 - The Pub - Universitatii - iaBilet.ro

Julie Mayaya – Concert de Valentine’s Day la The PUB

Jo, 14 feb, ora 21:00

De ziua îndrăgostiților, Julie Mayaya Official - una din cele mai bune voci ale României, ne oferă un regal muzical, la The PUB Universității. Invită-ți perechea la o seară romantică, în atmosfera caldă din cel mai nou club de live-uri din București.

Fiind unul din artiștii cei mai apreciați pentru prestațiile live, Julie Mayaya uimește la fiecare reprezentație. Seara de Valentine’s Day va fi una cu totul și cu totul specială. Artista a pregătit o serie de piese care vă vor ajunge direct la inimă.

Se declară îndrăgostită de Blues, Soul, gospel, Reggae, rock și R&B iar motto-ul după care se ghidează este: #MusicBringsUsTogether.


Powered by Live Performance
Hosted by The Pub - Universitatii

Sprijinind artiștii și muzica live, vei primi din partea casei o bere un shot sau un soft din partea noastră.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.