Bilete Krypton acoustic live @The Ace - 22 mar, ora 20:00 - The Ace - iaBilet.ro

Krypton acoustic live @The Ace

The Ace, București
Vi, 22 mar, ora 20:00

Am creat acest proiect intr-o formula restransa cu gandul ca o chitara, o voce si un bas pot transmite o vibratie, un mesaj unui public ce a crescut cu muzica noastra.

Departe de "armata" decibelilor si a sonoritatilor electrice, de data
aceasta redefinind un spatiu acustic, cald, ne apropiem de vechii nostri fani, dar si de generatia noua, atat cu piese scrise acum doua decenii, cat si cu noutati interpretate acustic, intr-un spectacol intitulat in continuare: "O parte din noi".

O parte dintre noi, KRYPTON-ii, aducem acolo unde timpul si spatiul nu ar permite altfel, un spectacol intitulat: "O parte din noi".
O parte din noi, din voi, din sufletul vostru, din amintirile si trairile voastre, traite de toti, povestite de noi.

Eugen Mihaescu: chitara, voce.
Gabi "Gurita" Nicolau: voce.
Dragos Docan: fretless bass,voce.

Presale:30 Ron
Door :45 Ron
Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva
Lipscani 78 - Centrul vechi

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.