Bilete Mike Vlahopol Live la The PUB - 21 mar, ora 21:00 - The Pub - Universitatii - iaBilet.ro

Mike Vlahopol Live la The PUB

Jo, 21 mar, ora 21:00

WE COVER YOUR NIGHT BLUES, FUNK & ROCK In noul turneu de cluburi intitulat NO COMPROMISE

După ce a cântat în SUA, Germania, Franta, Grecia și Cipru, Mike, Paul, Leutu’ si Ionel, vin direct la The Pub pentru o seara speciala cu si pentru prieteni!


Vrei să asculți și să dansezi în același timp pe muzică bună, cantata 287,38% LIVE?

MIKE VLAHOPOL & The CROSSROADS te invită să petreci o seara în care poți asculta piese proprii ale baietilor dar si coveruri mai noi și mai vechi, unele dintre piese fiind orchestrate și aranjate într-o manieră proprie si inedită.

“No Compromise – Pentru ca suntem o trupa care nu face compromisuri si nu oferim publicului un “repertoriu de nunta” doar pentru ca asa este trend-ul”.

The Crossroads is:
Paul Ancuta - voce
Mike Vlahopol - chitara solo, voce
Marian Leusteanu - chitara bas, voce
Ionel Doboaca - tobe

Invitati special:
Ovidiu Condrea - tobe – ex A.G. Weinberger, Nightlosers
Gianina Anghel - voce
Daniel Doboaca - tobe

Băietii iti vor oferii o incursiune in istoria muzicii "pe repede înainte", a anilor 90 - 60 - 90 și până în 2180, în care vei putea să dansezi și să te distrezi cu prietenii pe ritmuri de Blues, Funk si Rock.
Trupa in noua formula are un show interactiv cu momente de improvizatie și multe surprize pentru toți iubitorii de muzică bună!

Pentru că sprijini artiștii și muzica live, prima bere e din partea casei!

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă! Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati pentru rezervarea locurilor la numarul: 0728 843 782

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

 

Evenimentul s-a încheiat.