Bilete My Fair Lady - Duminica, 24 martie, ora 20:30 - 24 mar, ora 20:30 - Grand Cinema & More Baneasa - iaBilet.ro

My Fair Lady - Duminica, 24 martie, ora 20:30

Du, 24 mar, ora 20:30

Considerat astăzi unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile, „My Fair Lady” a avut premiera mondială pe Broadway, în 15 martie 1956 și pe West End (Londra) doi ani mai târziu, devenind o legendă în lumea spectacolelor muzicale.

Spectacolul are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală – un record absolut pentru acele vremuri.

Cu această moștenire impresionantă, „My Fair Lady” vine în fața publicului din România, într-o versiune care include peste 70 de actori, muzicieni și dansatori, 200 de costume, un decor impresionant și un staff numeros, care fac posibilă transformarea spațiului într-unul de poveste și care compun împreună cea mai amplă producție privată de musical realizată în România. 

Distributie:

Eliza Doolittle - Ana Maria Georgescu

Henry Higgins - Horia Brenciu

Colonel Pickering - Ernest Fazekas

Alfred Doolittle - Ionut Burlan

Mrs. Higgins - Aura Calarasu

Mrs. Pearce - Oana Rusu

Freddy Esynford Hill - Filip Ristovski

Zoltan Karpaty - Ovidiu Usvat

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP

250 lei

Categoria 1

200 lei

Mai sunt doar 16 bilete disponibile

Categoria 2

170 lei

Mai sunt doar 11 bilete disponibile

Categoria 3

150 lei

Mai sunt doar 12 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici