Bilete O noapte furtunoasa - 11 feb, ora 19:00 - Sala Rapsodia/ Teatrul Principal - iaBilet.ro

O noapte furtunoasa

Lu, 11 feb, ora 19:00

Si, cum e o vorbă din popor, "Teatrul începe cu Caragiale"! Sa începem!

"O noapte furtunoasă" intr-o montare clasica, cu actori consacrați, dar și cu tineri din noua generație, o versiune fără efecte speciale care respectă atât textul autorului, dar și însuși autorul.
Un spectacol mereu actual, plin de umor si adevăr, ideal pentru iubitorii de comedie si, mai ales, pentru tinerii care "se întâlnesc" cu Caragiale în programa școlară.... 

Distribuția:

​Gabriel FĂTU

Adrian PĂDURARU
Neculai PREDICA
Răzvan ILIE
Doina TEODORU / Stefania DUMITRU
Ionuț IFTIMICIUC
Crina MATEI

Regia: Teodora CÂMPINEANU

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.