Bilete Revolta! - Regal de Balet - 30 sep, ora 19:30 - Teatrul National Bucuresti - iaBilet.ro

Revolta! - Regal de Balet

Lu, 30 sep, ora 19:30

La 30 de ani de la căderea comunismului în România, Regal de Balet pune în scenă un spectacol în premieră: Revolta!

Redescoperă povestea Revoluției, expusă prin limbajul expresiv al dansului.

’84, primul act al spectacolului, va recrea atmosfera din era comunistă și va îmbina lupta mocnită împotriva regimului cu momente de comedie.

 Al doilea act, Revolta, va pune sub lumina reflectoarelor Revoluția din ’89, cu toate momentele sale tragice, dar și cu nota de optimism pentru un viitor mai bun.

Regal de Balet se află la ediția a 2-a, după o primă ediție Sold Out în 2018. Ediția de debut a celebrat Centenarul României prin momente mari de cultură, reunind balerini români și străini într-un spectacol aplaudat de publicul iubitor de balet.

Regal de Balet este un proiect cultural-educațional anual pus în scenă de Asociația Nevoia de Educație, cu ajutorul donațiilor și sponsorizărilor.

Cu: Ion Caramitru

Coregrafii: Mihai Mezei și Ross Freddie Ray

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1

198,9 lei

Categoria 2

161,2 lei

Categoria 3

89 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici