Bilete Scapa cine poate by Teatru Lumida - 18 mar, ora 20:00 - Mojo Club - iaBilet.ro

Scapa cine poate by Teatru Lumida

Mojo Club, București
Lu, 18 mar, ora 20:00

Scapa cine poate by Teatru Lumida Monday 18 of March Open doors: 20:00

A te casatori sau a nu te casatori?
Grea intrebare,nu-i asa?
Unii spun ca a te casatori e minunat.Altii cred ca a te casatori e ca si cum ai merge la razboi,pentru ca,in ambele cazuri ai nevoie de o buna strategie.Si daca la mijloc apare si o mostenire,atunci chiar ai nevoie de o strategie perfecta,care sa te ajute sa te alegi cu mostenirea ,dar sa-ti pastrezi si libertatea de celibatar.

Daca sunteti interesati sa aflati cum sa nu te casatoresti sau cel putin sa nu o faci fiindca o anumita situatie iti impune asta,Teatrul Lumida va asteapta pe 18 martie la Club Mojo pentru a va intalni cu trei personaje savuroase prinse intr-o lupta din care "Scapa cine poate!"

Durată spect: 1:30 h

Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Bilet: 25 lei
Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking
Tickets online soon!

Atentie! Spectacolul incepe la ora  20:00.


#Informatii utile
*Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la club.
*Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Evenimentul s-a încheiat.