Bilete Seară Grecească: Acropolis Band la Berăria H - 9 nov '18, ora 22:45 - Beraria H - iaBilet.ro

Seară Grecească: Acropolis Band la Berăria H

Beraria H, București
Vi, 9 nov '18, ora 22:45

Vineri - 9 noiembrie - e ocazia perfectă să te bucuri de încă o Seară Grecească legendară la Berăria H.

Vineri - 9 noiembrie - e ocazia perfectă să te bucuri de încă o Seară Grecească legendară pe terasa Berăriei H. Pe scenă urcă din nou Acropolis Band, formația care duce distracția la nivelul Acropolelor Atenei. 

Având peste 20 de ani de carieră în distracție și peste 1000 de melodii în repertoriu, Acropolis Band reușește să îmbine perfect muzica veche din toate zonele Greciei cu hiturile din zilele noastre.

Acces: 19:45 // Show: 22:45

Bilete:
30 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
20 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă


✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.