Bilete Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band - 9 nov '18, ora 22:30 - Restaurant Magic Events - iaBilet.ro

Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band

Vi, 9 nov '18, ora 22:30

Se întâmplă în Pitești, iar tu nu trebuie să lipsești: vineri - 9 noiembrie - vibrăm, dansăm și ne distrăm la o Seară Grecească de neuitat cu Nikolaos Papadopoulos, pentru prima dată în orașul tău.

Se anunță o petrecere pe cinste cu 10 artiști și dansatori pe scenă, vibrații & ritmuri balcanice + delicioasele preparate create cu dedicație pentru acest eveniment. 

Acces de la ora 20:00 - Show de la ora 22:30

LOCAȚIE: Magic Events (Str. Gazului, Nr. 50, Trivale, Pitești)

BILETE - PREȚ PRESALE (până pe 9 octombrie):

 60 Lei - Zona A (Parter) – doar 100 de bilete disponibile 
 40 Lei - Zona B (Etaj) – doar 100 de bilete disponibile

BILETE - PREȚ Normal (din 10 octombrie):
 70 Lei - Zona A (Parter) 

 50 Lei - Zona B (Etaj

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara

Fiecare bilet asigură loc la masă. Pentru detalii & rezervări, ne puteți contacta la numărul: 0758 551 551 - (dacă linia este ocupată, vă rugăm să lăsați un mesaj și revenim la dumneavoastră în cel mai scurt timp). 

 Eveniment organizat de Positive Productions.

Evenimentul s-a încheiat.