Bilete Stand Up Comedy cu Natanticu - 16 ian, ora 20:00 - Cult Music Club - iaBilet.ro

Stand Up Comedy cu Natanticu

Ma, 16 ian, ora 20:00

CAND? Marti, 16 Ianuarie ora 20.00 Unde? CULT MUSIC CLUB Ne strângem cei ce apreciază râsul la o seară frumoasă de STAND-UP. Hai și tu! De data asta ne vedem cu Cosmin Natanticu Pe Bune!

Este actor și face parte din echipa "Serviciul Român de Comedie". Tot pe Pro Tv, îl puteți urmări alături de Monica Anghel și Cătălina Grama în serialul "Spitalul de demență", o ficțiune comică în regia lui Peter Kerek. De asemenea, a avut colaborări într-o serie de lungmetraje.
De stand-up s-a apucat în al doilea an de facultate, la îndemnul unor prieteni comedianți. A încercat, i-a plăcut și nu s-a mai lăsat. Ulterior a întemeiat trupa Jokers împreună cu Cătălin Iliescu și Claudiu Constantin și în acestă formulă au lasat numeroase formate TV precum: "Taxi driver", "Varză TV", "Trei ceasuri rele" sau "Hipnoza – Jocurile minții". 
Stand-up-ul, televiziunea și actoria au mers mereu în paralel pentru Cosmin Natanticu: "M-am lansat cu televiziunea, m-am dus în cap cu ea, m-am ajutat cu actoria, m-am propulsat cu stand up-ul, lucru care m-a adus înapoi în televiziune și tot așa". Mentorul său este Tony Grecu, cel care de altfel, prezent la o seara de stand up comedy, l-a chemat pe Cosmin la preselecția pentru SRC. 
Acum este co-prezentator in emisiunea „Pe Bune?!” de pe PRO TV alaturi de Andi Moisescu si Constantin Dita

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Evenimentul s-a încheiat.