Bilete Stand-up comedy cu Radu Isac & Mane Voicu - 12 oct '18, ora 21:00 - Restaurant Cabana - iaBilet.ro

Stand-up comedy cu Radu Isac & Mane Voicu

Restaurant Cabana, București
Vi, 12 oct '18, ora 21:00

Vineri 12 octombrie 2018, de la ora 21:00, va invitam la un super show de stand-up comedy cu Radu Isac & Mane Voicu numai la Restaurantul Cabana. in deschidere Ioana Luiza.

Radu Isac are 30 ani, este din Vaslui si se numãrã printre cei mai apreciati comedianti din Londra. Cariera si-a început-o în tarã, la Bucuresti, unde a fãcut parte din trupa de stand-up Artistocratii. În cei 12 ani de când îsi urmeazã pasiunea, Radu a participat la diverse concursuri din Londra, a tinut show-uri în Los Angeles si a fost difuzat de BBC. 
Mane Voicu este nascut in Bucuresti si finalist "iUmor" in sezonul 4, face stand-up inca de la varsta de 16 ani, iar de-a lungul timpului a obtinut si cateva premii drept confirmare pentru ceea ce face. In urma cu 5 ani, Voicu i-a furat un titlul chiar lui Adi Bobo, si el finalist "iUmor" anul acesta, la concursul "Open Mic 2013".
 
Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2

Bilete online 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite.

http://www.cabanarestaurant.ro/
http://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !


Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.
Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.