Bilete Stand-up comedy cu Radu Pietreanu - 15 feb, ora 21:00 - Le Jardin des Artistes - iaBilet.ro

Stand-up comedy

Vi, 15 feb, ora 21:00

Le Jardin Des Artistes te asteapta la un nou show de stand-up comedy.<.br>

Daca pe data de 14 este Sf. Valentin ziua iubirii si va epuizti cu dragostea, va asteptam pe 15 Februarie cu omul care aduce buna dispozitie de foarte multi ani de zile, cu o portie zdravana de ras marca RADU PIETREANU, legenda umorului românesc.

Iar fiindca umorul este una din principalele calitati ale poporului roman, hai sa dam gluma cu gluma si sa facem împreuna cea mai mare hora a bunei dispozitii!

Rezervari la: 0724.509.404 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.