Bilete Stand Up Comedy iUmor cu Gabriel Gherghe @Budapesta - 15 feb, ora 20:00 - The Studios - iaBilet.ro

Stand Up Comedy iUmor cu Gabriel Gherghe @Budapesta

The Studios, Budapesta
Vi, 15 feb, ora 20:00

Cu peste 8 milioane de vizualizari pe youtube, Gabriel Gherghe este unul dintre dintre cei mai indragiti comedianti din Romania. Unde? The Studios Cand? Vineri 15 Februarie ora 20:00 Cum? Bilete cumparate in avans 15 euro sau 20 euro cumparate in ziua evenimentului. Biletele se vor putea cumpara online de pe iabilet.ro

Vezi ce-i poate mintea si hai la show!

Live de la spectacole ➡ bit.ly/publicul_contraataca
Gabriel la iUmor ➡ bit.ly/StandUpiUmor
The Comedy Store - London, ➡ bit.ly/2N65jPd
ROAST Viorica Dancila➡ bit.ly/2DJsJGq


Gabriel Gherghe
A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.