Bilete Stand-up cu Bordea, Badea si Cortea - 25 nov '18, ora 20:00 - Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași - iaBilet.ro

Stand-up cu Bordea, Badea si Cortea

Du, 25 nov '18, ora 20:00

Trei dintre cei indragiti comedianti ai momentului - Bordea, Badea si Cortea - vin pe 25 noiembre la Sala Polivalenta din Brasov cu un nou spectacol de stand up comedy care le va provoca brasovenilor multe hohote de ras.

Odata cu show-ul de la Sala Polivalenta "Dumitru Popescu Colibasi", Brasovul beneficiaza de unul dintre cele mai mari show-uri de stand up comedy desfasurate in Romania.

Bordea si Badea tocmai au incheiat o serie de spectacole la Sala Palatului din Capitala, dar si Salile polivalente din Craiova si Cluj unde peste 20.000 de spectatori s-au bucurat de glume prin care ironizeaza nu doar propriile vieti, ci si contextul social si politic actual. Alaturi de Cortea aduc si la Brasov o parte importanta de glume din aceasta serie de show-uri – considerata cea mai mare si mai de succes in stand up-ul romanesc.

Spectacolul Bordea, Badea si Cortea are loc pe 25 noiembrie, la Sala Polivalentă, începand cu ora 20.30. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.