Bilete Teatrul Strada: Pinocchio - 16 mar, ora 11:00 - Teatrul Strada - iaBilet.ro

Teatrul Strada: Pinocchio

Sâ, 16 mar, ora 11:00

Brașovenii cei mici şi cei mari sunt invitaţi sâmbătă,16 martie 2019, de la ora 11, la Teatrul Strada să cunoască aventurile lui Pinocchio.

Păţaniile păpuşei zburdalnice şi neascultătoare, care fuge de acasă din mâinile priceputului meşter Geppetto, cel care o iubeste ca pe propriul copil, îi vor încânta pe cei prezenți, cu siguranţă.

În distribuţie îi puteţi vedea pe Silvian Duica şi Iulian Ene, iar regia este semnată de Silvian Duica.

Scenografia/ Construcție papuși : Iulian Ene.
A colaborat: Cecilia Negru

Vârsta recomandată: peste 3 ani.

Spectacolul are loc la Studioul de Teatru Strada din incinta Muzeului Pedagogic Brasov ( soseaua Cristianulului 1-3) Brașov.

Biletele sunt disponibile la sediul Teatrului Strada înainte de spectacol sau pe www.iabilet.ro

Preț bilet: 15 lei/ persoană.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.