Bilete TEDxEroilor - Mind the gap - 4-6 mai - Casa de Cultura a Studentilor - iaBilet.ro

TEDxEroilor - Mind the gap

4-6 mai
Știință și artă. Tradiție și inovație. Noile tehnologii și adaptarea la ele. Vise și împliniri, iar lista poate continua. Toate aceste lucruri au în comun un spațiu, numit THE GAP, care îngreunează evoluția, creează rupturi sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi.. Mai multe detalii

TEDxEroilor reprezintă locul de întâlnire al ideilor și al oamenilor care împărtășesc dorința de a provoca viitorul și de a-și depăși limitele. Participând la eveniment ai posibilitatea de a crea legături cu oameni noi sau de a-ți găsi inspirația necesară pentru a pune în practică alte idei, care îți păreau imposibile.

Experiența TEDxEroilor cuprinde:


Conferința TEDxEroilor - Mind the gap
TEDxEroilor Adventures
TEDxEroilor Award
Galeria partenerilor
Networking
Snack-uri, cafea și apă din partea casei.


Află mai multe pe www.tedxeroilor.com 

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Regular ticket

Prețul biletului include accesul la conferință, momente artistice, prânzul de sâmbătă, pauze de networking cu cafea și snack-uri din partea casei și prioritate la înscrierea la TEDxEroilor Adventures.

249 lei

Grab a friend ticket

Experiența TEDxEroilor merită împărtășită cu o persoană dragă. Convinge-ți un prieten să te însoțească și beneficiați de 10% discount la prețul biletelor.

449 lei

Group tickets

Talk-urile și sesiunile de networking sunt savurate la maxim când ești împreună cu prietenii. Acum poți achiziționa 5 bilete pentru grupul vostru, cu un discount de 20%.

999 lei

Mai sunt doar 10 bilete disponibile

Sustinator

Prețul biletului include accesul la conferință, welcome pack personalizat, o invitație la cina cu speakerii, momente artistice, prânzul de sâmbătă, pauze de networking cu cafea și snack-uri din partea casei și prioritate la înscrierea la TEDxEroilor Adventures. De asemenea susții menținerea biletelor dedicate studenților la un preț accesibil și accesul gratuit la eveniment al changemakerilor din comunitate.

699 lei

Mai sunt doar 10 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici