Bilete Teo - “Aia e!” - 17 mar, ora 20:00 - Sala Gloria - iaBilet.ro

Teo - “Aia e!”

Sala Gloria , București
Du, 17 mar, ora 20:00

Cumpărături la Mega, trai în România, boală pe ăștia și cum ne vindecăm ca neam, plus o ditamai povestea despre cum să te lași simultan de băut și de fumat fără să te mai apuci din nou de fumat.

Teo vă prezintă o oră nouă de stand up comedy în care absurdul devine realitate si realitatea din ce în ce mai ciudată. Știți voi, exact ca la televizor.
De la detalii mici la păreri generale, de la om la popor, de la steag la pahar, vă așteptăm la o calatorie prin sufletul și mintea românească la sfârșitul căreia o sa ziceți apăsat și cu năduf: "Aia e!”
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Evenimentul s-a încheiat.