Bilete Tiberiu Albu live în concert - 25 ian, ora 21:00 - The Pub - Universitatii - iaBilet.ro

Tiberiu Albu live în concert

Vi, 25 ian, ora 21:00

Salutare, sunt Tiberiu Albu câștigătorul Vocii României și vocalist al trupei Fameless și vă aștept vineri, 25 ianuarie, la The Pub - Universitatii pentru un concert de zile mari și mici. Muzica rock e ca la ea acasă, distracția e garantată!

Powered by Live Performance

Hosted by The Pub - Universitatii

 

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă!  Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Sprijinind artiștii și muzica live, vei primi din partea casei o bere un shot sau un soft din partea noastră.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.