Bilete Watain - Eastern Eclipse - 8 mai, ora 19:00 - Quantic - iaBilet.ro
Exclusiv pe iabilet.ro

Watain - Eastern Eclipse

Quantic, București
Mi, 8 mai, ora 19:00

Watain, una dintre cele mai controversate formatii de black metal, se reintoarce in Romania pe 8 mai in Club Quantic in cadrul turneului european "Eastern Eclipse". Vom avea parte de un show raw de black-metal pur, fara pyro asa ca pregatiti-va de un moshpit de zile mari. La 3 bilete cumparate aveti discount 15%. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 25%. La minim 8 bilete cumparate aveti discount 30%.

Cu peste doua decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre putinele formatii care au declarat ca ideologia si muzica lor se bazeaza pe asa numitul curent teist al satanismului, curent care il considera pe Satan o divinitate ce trebuie venerata.
Erik Danielsson, cel care a pus bazele trupei a declarat ca Watain a aparut pentru ca de pe scena muzicala lipseau formatiile de black metal care chiar traiau in spiritul ideologiei black metal.
 
Influentati de formatii precum Bathory, Mayhem sau Mercyfull Fate, Watain a a ajuns un nume important al scenei black metal iar acum au devenit la randul lor artisti care influenteaza noul val de trupe ce abordeaza acest gen.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
- primele 100 de bilete: 69 lei
- presale 1: 79 lei urmatoarele 200 de bilete
- presale 2: 89 lei pana pe 8 mai
- la intrare: 100 lei
 
Se pun in vanzare doar 700 de bilete.
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

100 lei89 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

La 3 bilete cumparate aveti discount 15%
La minim 4 bilete cumparate aveti discount 25%
La minim 8 bilete cumparate aveti discount 30%