Bilete Within the Golden Hour / New Cherkaoui / Flight Pattern – Royal Ballet - 19 mai, ora 16:00 - Happy Cinema - iaBilet.ro

Within the Golden Hour / New Cherkaoui / Flight Pattern – Royal Ballet

Happy Cinema, București
Du, 19 mai, ora 16:00

Trei spectacole distincte de balet într-unul singur.

Un spectacol de balet contemporan, compus din trei secvențe a trei coregrafi consacrați:
Within The Golden Hour este coregrafiat Christopher Wheeldon și se axează pe dansul a șapte cupluri care se întâlnesc și se separă, pe muzica compozitorilor Antonio Vivaldi și Ezio Bosso, totul într-un decor ce sugerează culorile apusului.

New Sidi Larbi Cherkaoui este o premieră The Royal Ballet, semnată de coregraful belgian Larbi Cherkaoui.

Flight Pattern este ultima parte a trilogiei și se axează pe grup numeros de dansatori, având la baza o coregrafie imaginată de Crystal Pite pe muzica compozitorului polonez Henryk Mikołaj Górecki. Muzica, în special piesa Symphony of Sorrowful Songs, este și o reflecție puternică asupra fenomenului migrației.

Durată aproximativă: 3 ore și 15 minute, cu două pauze

Echipa
Coregraf: Christopher Wheeldon
Muzica: Ezio Bosso, TBC, Henryk Mikołaj Górecki

Prețul unui bilet este 39 de lei achiziționat online sau 49 de lei la casa de bilete Happy Cinema.
Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema (la Happy Cinema București în Liberty Center)
Trailer: https://youtu.be/pHPh038nzYk

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General

39 lei

Mai sunt doar 25 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici