Bilete Workshop pentru Copii: Sabbiarelli - 14 ian, ora 11:30 - Beraria H - iaBilet.ro

Workshop pentru Copii: Sabbiarelli

Beraria H, București
Du, 14 ian, ora 11:30

Duminică, 14 ianuarie, cei mici sunt așteptați la Berăria H să ia parte la un workshop Sabbiarelli, un joc colorat și distractiv pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani. Numărul de locuri este limitat, iar rezervările sunt recomandate!

Despre Sabbiarelli:


Un desen pre-tăiat, o tăviță, o spatulă de dezlipit, fantezie, creativitate și mici doze de marmură fin pisată: iată toate ingredientele distracției cu Sabbiarelli, un nou joc creat și produs în Italia.

Pornind de la un element simplu și pur – marmura albă fin pisată, transformată apoi cu ajutorul coloranților eco-compatibili, ia naștere curcubeul de culori Sabbiarelli cu care copiii noștri vor putea realiza desene cu un efect incredibil de strălucitor.

Acces: ora 11:00
Workshop: ora 11:30

Preț bilet: 25 RON (materialele necesare incluse în preț)

✔ Pentru acest eveniment, adulții nu plătesc bilet și vor fi acomodați într-o zonă separată din care îi vor putea vedea pe cei mici.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 

Evenimentul s-a încheiat.