Bilete Awake Festival 2019 - 15-18 aug '19 - Teleki Estate - iaBilet.ro

Awake Festival 2019

Teleki Estate, Gornești (Mureș)
15-18 aug '19

A doua ediție a festivalului AWAKE s-a încheiat cu succes, iar următoarea va fi și mai spectaculoasă. Pregătirile au început pentru AWAKE 2019, care aduce deja două noutăți importante.

Festivalul își extinde durata la 4 zile și se va desfășura între 15 și 18 august 2019. AWAKE va avea astfel o zi în plus cu muzică, artă, inspirație în același cadru magic al domeniului Teleki din Gornești, Mureș.

În plus, abonamentele WISE BIRD se pun în vânzare începând cu 1 octombrie la prețul de 119 lei, respectiv 149 lei abonamentele cu camping.

AWAKE este un boutique festival care își propune să deschidă minți și suflete prin muzică și forme de artă complementare, activități culturale eclectice, sportive și multe alte surprize. Toate acestea au loc într-un ambient de poveste, prin care patrimoniul și istoricul domeniului Teleki sunt valorificate în contextul unei experiențe intense, contemporane.

Urmărește aftermovie-ul AWAKE 2018:Website * Facebook * Instagram * Youtube

Cumpără bilete

Nr. bilete
Wise Bird

La pretul biletului se adauga comisionul de emitere. Cost final: 119 lei

107,1 lei

Wise bird with camping

La pretul biletului se adauga comisionul de emitere. Cost final: 149 lei

134,1 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului isi da acordul de a fi fotografiat si filmat in spatiul de eveniment, in scopul promovarii evenimentelor organizatorului.