Bilete Cine a rapit-o pe Ileana Cosanzeana? - 17 mar, ora 17:30 - Teatru la Cinema (Cine Globe din Auchan Titan) - iaBilet.ro

Cine a rapit-o pe Ileana Cosanzeana?

Du, 17 mar, ora 17:30

Ileana Cosânzeana este răpită de la Împărăție chiar în timpul unui bal.

Cine a răpit-o și prin ce peripeții va trece veți afla doar dacă veniți la acest spectacol interactiv, care readuce copilăria chiar și în sufletul adulților veniți cu cei mici.

O poveste plină de emoție, intrigă și iubire, ce îi învață pe copii mai multe despre super-eroii basmului românesc.

Actorii vor da viață personajelor: Ileana Cosânzeana, Harap Alb, Muma Pădurii, Zmeul, Făt-Frumos

Spectacol live de teatru interactiv, recomandat copiilor cu vârsta mai mare de 3 ani.

Durata: 45 de minute

Vă rugăm să vă prezentați la punctul de acces în sala de spectacol cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, pentru a primi locurile în sală.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.