Bilete Improshow cu Improvertitii - 9 nov '18, ora 19:00 - Hugo - The Office - iaBilet.ro

Improshow cu Improvertitii

Hugo - The Office, Cluj-Napoca
Vi, 9 nov '18, ora 19:00

În cazul în care nu știați ce să faceți Vineri, 9 noiembrie, vă spunem noi... Familia Improvertiții vă așteaptă la Hugo, în clădirea The Office, la un improshow de tot râsul.

Voi cu prezența, ei cu glumele la purtator, iar noi cu mancarea și locul de distracție. 

Improvertiții sunt niște timizi în viața de zi cu zi, dar atunci când se văd în fața unui public se dezlănțuie în cel mai amuzant mod. Iese o treabă dulce, acrișoară și pe alocuri pișcăcioasă.

Poți să îi pui în dificultate și poți să contribui cu râsete molipsitoare.

Vor improviza Adrian Balint, Claudiu Mureșan, Dragos Stan, Paul Socol, Andrei Mihalcea, Alisa Iuhoș, Sașa Ciobanu și Cristian Ciui.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Info si rezervari: 0755-024.000, rezervari@hugorestaurants.ro

*La cumpararea biletelor online este obligatorie rezervarea unei mese in restaurant.

Evenimentul s-a încheiat.