Bilete Joia Păcătoșilor w/ Alina Manole & Raul în Grădina Urbană - 17 sep '20, ora 20:00 - Gradina Urbana - iaBilet.ro
Joia Păcătoșilor w/ Alina Manole & Raul în Grădina Urbană

Joia Păcătoșilor w/ Alina Manole & Raul în Grădina Urbană

Gradina Urbana, București
Jo, 17 sep '20, ora 20:00

Spectacol muzical în două personaje, “Joia Pacatosilor” - Alina Manole & Raul Kusak - are meritul de a fi o sesiune atipică de terapie muzicală pentru oamenii inteligenți. Povestea, în doua personaje, pornește de la ideea că nu exista relații exclusive. O premisă incomodă, abordată cu ironie fină, umor și luciditate. Alina Manole (voce) și Raul Kusak (pian) sunt doi artiști a căror energie și eleganță muzicală se contopesc în trăiri de scenă aparte, într-o stare incredibil de intimă cu cel care ascultă. Scenariul original este scris de Alina Manole, iar perioada de izolare i-a dat toate motivele de scris! :)

Vă așteptăm la eveniment joi, pe 17 Septembrie, în #GrădinaUrbană!
 Eveniment susținut de Domeniile Samburesti
 
Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 00:00.
 
 #Informatii 
 
 Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
 
 Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
 
 Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
 
 Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
 
 Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
 
 Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.
Evenimentul s-a încheiat.