Bilete Posada Rock 2019 - 30 aug - 1 sep - Stadionul Municipal - iaBilet.ro

Posada Rock 2019

Vi, 30 aug - Du, 1 sep

Posada, cel mai vechi festival rock din România, va împlini anul viitor 34 de ani și se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

Festivalul va rămâne și anul viitor o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, respectându-și statutul de cel mai important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu unele dintre cele mai importante formații rock din țară și străinătate.

Regii portughezi ai gothic metal-ului Moonspell, alături de omologii lor suedezi Tiamat și de revelația progressive metalului scandinav Soen sunt primele trupe deja confirmate pentru Posada Rock 2019, iar surprizele sunt abia la început. Alte 6 formații în recital (minimum un headliner și 2 co-headlineri) vor fi anunțate pe parcursul anului viitor. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bătaie premii consistente.

Punem în vânzare începând de astăzi 500 de abonamente early-bird la prețul promoțional de 70 de lei/buc., valabil până la epuizarea lor, dar nu mai târziu de 1 octombrie 2018.

Perioada de pre-sale va include 1.000 de abonamente cu prețul de 100 de lei/buc., valabil până la epuizarea acestora, dar nu mai târziu de 1 ianuarie 2019;

La începutul anului 2019, odată cu anunțarea ultimului headliner la Posada Rock 2019, prețul abonamentelor va deveni 130 de lei/ buc.

Biletele pentru fiecare zi de festival vor fi puse în vânzare la 1 august 2019, la prețul de 70 de lei/buc.

Mai multe detalii despre fiecare pachet de bilete/abonamente vă vom oferi la momentul punerii lor în vânzare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament - presale

100 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici