Bilete R.U.A. Live la The PUB - 23 mar, ora 21:00 - The Pub - Universitatii - iaBilet.ro

R.U.A. Live la The PUB

Sâ, 23 mar, ora 21:00

Royal Unknown Artist (R.U.A.) este o artistă cu o voce aparte, un timbru special, ușor de recunoscut, chiar și după o prima audiție.

Aduce pe scenă o colecție de gânduri și emoții care s-au transformat în muzica pop-rock , ritmuri vibrante și linii melodice molipsitoare. La data de  23 Martie 2019, te invităm la The Pub Universitatii   sa o asculți în premieră și să iți încarci bateriile la un show plin de dinamism și energie!

Tânăra compozitoare vine cu o abordare interesantă asupra muzicii pop alternative și vrea să transmită prin numele ales tuturor faptul că indiferent de gen, culoare a pielii, naționalitate, înfățișare, opinii personale sau politice, experiență și stil de viață, fiecare este un spirit unic prin simpla lui existență. Primul ei album se numește “Transcendent Love” și reprezintă o colecție de gânduri și experiențe personale.

R.U.A. a colaborat de-a lungul timpului cu producători și compozitori cum ar fi Richard Orange (USA) și Carl Wise (USA), lansând alături de ei piese ca “Oceans Away” si “It’s not the end of world” si a avut o serie de colaborari electro-pop cu Phill Celeste (Life on Planets USA), Corey Gibbons (UK), Naule (HU), Erik Steen (SWE). Piesa “Feather” compusa impreuna cu Naule a intrat in top 100 Itunes Norvegia. 

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă!

Rezervări: 0728 843 782

Pentru că sprijini artiștii și muzica live, prima bere e din partea noastră!

Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.