Bilete Stand-Up Comedy cu Adi Bobo, Serghei si Anisia - 18 aug '18, ora 20:00 - Quantic - iaBilet.ro

Stand-Up Comedy cu Adi Bobo, Serghei si Anisia

Quantic, București
Sâ, 18 aug '18, ora 20:00

Sunt tineri, sunt energici si le sta bine impreuna! Ne vedem cu ei Sâmbătă, 18 August la Quantic, sa radem cu gura pana la urechi!

Adi Bobo a susţinut spectacole în toată ţara şi nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani! Este energic şi pătimaş în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desavârşit care te va cuceri cu naturaleţea sa pe scenă!

Pe langa succesul sau de la iUmor Adi mai estecastigator si premiat la numeroase festivaluri nationale de comedie.

Anisia, blonda din finala de la Romanii au Talent , o tânără comediantă, a câștigat festivalul de satiră și umor de la Târgu Mureș in decembrie 2013 si multe alte concursuri locale.
&
Serghei, un tânăr carismatic care se face plăcut prin naturalețe și prin accentul lui moldovenesc, a avut succes chiar de la prima apariție pe scenă in anul 2012.

Încă de când s-au cunoscut, Serghei și Anisia au susținut nenumărate spectacole prin toată țara și promit să distreze publicul oriunde se duc, făcând astfel rețeta perfectă pentru o seară haioasă.

Reprezentatia Anisiei de la Romanii au talent:

https://www.youtube.com/watch?v=aIe-WA7UvOA

Locurile in sala se ocupa in ordinea sosirii!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul s-a încheiat.